Ook jij verdient aandacht!

Hoe kan
ik je helpen?

Zowel in de ziekenhuizen als eenmaal thuis merkte ik dat ik als vader amper mijn verhaal kon delen, maar ook niemand had waarmee ik kon sparren en praten over alles rondom het vaderschap bij een vroeggeboorte.

Door het delen van mijn ervaringen, kon ik mijn omgeving een kijkje geven in het leven van prematuurouders. Daarbij had het delen van mijn ervaring een positief effect op de verwerking van de hectische periode.

Ik begrijp goed dat je dit wellicht niet alleen wilt doen. Daar wil ik je graag bij ondersteunen.

Coaching

Terug naar je Eigen kracht.

Iets wat van buitenaf zo vanzelfsprekend klinkt en lijkt, kan in werkelijkheid heel anders zijn.

Je hebt een hectische periode in het ziekenhuis achter de rug of je bevindt je er nog middenin. Dan staat je eigen tijd haast stil terwijl de wereld om jullie heer doordendert.
Hoe ga je alles verwerken? Hoe ga je om met je (nieuwe) rol als vader en partner? Hoe zorg je dat je weer jezelf wordt?

Soms laat een antwoord lang op zich wachten of kom je er alleen even niet uit. In meerdere gesprekken gaan wij dan ook samen op zoek naar de antwoorden.

Zelf heb ik maanden gezocht naar mijn eigen antwoorden. Hierin heb ik steeds gedacht vanuit mijn mogelijkheden en kracht.

Buddy

Niet alleen maar samen!

Vroeg of laat zal je omgeving vragen gaan stellen over de situatie waar jullie in zitten en wellicht ook over de gezondheid van jullie kindje(s).

Misschien heb je moeite om je te uiten aan je naasten of weet je niet hoe je de boodschap goed over kunt brengen.
Dan is het fijn als ik er als buddy voor je kan zijn. Ik ga mee als je iets gaat vertellen en ondersteun je bij het overbrengen van de boodschap. Dit kan bij familie en vrienden zijn, maar uiteraard ook bij je leidinggevende, collega’s en bedrijfsarts.

Het belang van het goed overbrengen van je boodschap is ontzettend belangrijk. Niet alleen voor jezelf maar ook voor je omgeving. Zo weten zij bijvoorbeeld wat er in jullie hoofden omgaat.

Loop je ergens tegen aan?

Verbinden

Het zoeken is voorbij!

Dat hulp niet altijd komt aanwaaien is helaas de realiteit. De zoektocht naar hulp is een doolhof van instanties.

Zelf heb ik ervaren hoe waardevol de juiste hulp kan zijn. Daarom ben ik begonnen om mijn netwerk van hulpinstanties, lotgenoten en ervaringsdeskundigen uit te breiden. Iedere dag worden hier nieuwe contacten gelegd, die mogelijk ook voor jullie waardevol kunnen zijn.

Heb je een vraag of loop je zelf nu in het doolhof rond?

Koffie

Koffie of iets anders

Heb je geen coaching of buddy nodig, maar wil je toch even met iemand kunnen kletsen?

Dat kan met een kopje koffie (of uiteraard iets anders). Zo kun je op een laagdrempelige manier contact leggen met mij als ervaringsdeskundige en praten met iemand die je daadwerkelijk begrijpt.

“Hulp vragen is geen teken van zwakte, maar van je eigen sterkte.”